Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Halásztelek

Fényképek

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kedves Bakonyi-Tóth József

(Szerkesztő, 2011.02.01 16:29)

Önnek igaza van, a körforgalom sokat segítene, ám erre nincs sem idő sem lehetőség jelenleg, pláne nem nekünk vagy a mi kezdeményezésünkre. Nem kívánok senki mellett kiállni, de indokaink vannak mindenre hisz emberek vagyunk. Aki nem zárkózik fel a sorban, az pld (szoktam én is lenni) azért teszi ezt, mert így kevesebbet kell kuplungolni, jelen eseteben egyes sebességi fokozatban alapjáraton gurulok a sok után. Ha utolárem őket, a sor attól sem fog kevesebb kocsibol állni de tény hogy rövidebb lesz. Köszönöm a hozzászólását és kérdezem öntöl, ön elküldte a levelet?

2315 Szigethalom Kolozsvári utca 25.

(Bakonyi-Tóth József, 2011.01.26 12:54)

Mi úgy gondoljuk,hogy néhány körforgalom sokat segítene a helyzeten. Bár lassúbb, de haladást biztosít minden irányba. Különösen az egér út és a 0-ás le és felhajtójánál. Továbbá, a tisztelt autóstársaknak (a reggeli autózgatásuk közepette) nem ártana, ha felzárkóznának az előttük haladók mögé és nem hagynának maguk előtt két-három autónyi helyet mert , ha mindenki betartaná nem érne Szigethalomig a sor. Érthetetlen, hogy a repülőtérnél , miért autózgat néhány autós társunk 50 km/h-val,amikor ez a jó minőségű út simán bírná 70-80-at. Az indokolatlan sebesség korlátozó táblákat le kellene venni. Tisztelettel Bakonyiak

Kedves Halmai Csaba

(Szerkesztő, 2010.10.26 13:00)

Amit ön ír az valóban lehet ok, ám én itt lakom 94 óta és akkor még nem volt a bekötőút igy terhelve mivel a szines házak sem voltak mégtalán tervben sem. Tehát a dugó oka nem ez, vagyis pontosabban nem csak ez! Az út azóta sem lett bővebb a települések viszont nagyobbak és lakottabbak lettek, minek folytán a kocsik száma is nőtt. Azt hiszem egy újabb lámpa csak a kereszteződésbe beállást segítené elő a reggeli igyekezetben ahogy az Pesten is van ilyen szituban. A fésűs rendszer jó, mindenki szeretne haladni, mindenki itt él, mindekinek joga eljutni A-ból B-be. A bekötő úton haladók sem tehetnek arról, hogy nem fejlesztik az utat. Ők isideköltöztek majd rájöttek, hogy ez gond! Nem kicsi, gond! Én azt javaslom a Rendőrség minden reggel csúcsidőben karos forgalomszabályzást eszközöljön, annál jobb nem létezik, hisz az emberi szabályzás logikáját semmlyen techinikai eszköz nemtudja még csak utolérni sem nemhogy meghaladni!
Apropó, ön már feladta a levelet amit itt az oldalon kitettem sablonnak? Ezzel hozzájárulhatna ön is a gond megoldásához!

Halásztelek, Szabados Mária u.

(Halmai Csaba, 2010.10.26 09:26)

Kedves Érintettek!
Aki folyamatosan használja az utat reggel pontosan tudja, hogy a dugó a Szigetszentmiklósi bekotőút miatt van, hiszen egy zippzáreffektus jön létre, az egyenesen haladó Halásztelek felől közlekedő gépkocsiknak be kell engedni a Szmiklós felől jövőket, ezzel megállásra készteti őket. Ez végig gyűrüzik az egész soron, ami az elején csak sima lassítás, az hátrébb már álldogálás a soförök reakcióideje miatt. A kereszteződés után általában egészen jól lehet haladni, hacsak a nyomógombos lámpánál nem nyomkodját túl gyakran a gombot. Ezt a szörnyű helyzetet meg lehetne oldani egy közlekedési lámpa felszerelésésvel is amely mondjuk, 3-3 percig engedné a forgalmat folyamatosan. Esetleg egy kiegészítő lámpával ami a zöldig hátralévő időt mutatja (Gyulán jártunk - szinte csak ilyenek vannak). Akár próbából fel lehetne állítani az útfelbontásoknál használatos váltóirányú lámpát és megnézni az eredményt. Szerintem 50 százalékos javulás simán lenne.

Kedves Kovács István

(Szerkesztő, 2010.10.08 08:44)

A gerincút miért nem épült meg-je titokzatos, ezért köszönjük, hogy megosztotta velünk amit tud. Apropó, ön feladta a levelet az illetékesnek, hogy megoldódjon ez a gond, vagy csak mérgelődik? A levél megírva itt az oldalon megtalálható csak ki kell nyomtatni és aláírni!

Kedves Süli Ferenc

(Szerkesztő, 2010.10.08 08:42)

Értem ami ír, de ez csak a tömegközlekedést oldaná meg. Itt a buszozók vannak kevesebben, de tény, hogy ők is fontosak. ÁM azt gondolom a Volán BKV mindegy mi oldja meg a gondját ha olyan drágán viszi az embereket, akkor férjen neki bele a megoldás. Ezen túl ahol lehet pld. Budapesten elvesz egy sávot az autósok elől és ha ráhajtanak a kocsisok megbüntetik őket. Ott meg a BKV csinálja a dugót azzal hogy megvon egy sávot. Apropó, ön feladta a levelet az illetékesnek, hogy megoldódjon ez a gond, vagy csak mérgelődik? A levél megírva itt az oldalon megtalálható csak ki kell nyomtatni és aláírni!

2314 Halásztelek,Vörösmarty u.

(Egy méltatlankodó halásztelki lakos, 2010.09.29 12:32)

Felháborító ez a nagy közömbösség. Akinek módjában lenne tenni valamit, az való színű nem érdekelt a dologban, nem érzi saját bőrén nap mint nap a sok bosszúságot a sok elvesztegetett időt az elpöfékelt rengeteg üzemanyag értékét, a nagyfokú környezetszennyezésről már nem is beszélve.Számunkra egyszerű halandók számára érthetetlen, hogy a szigetszentmiklósi önkormányzat, az új Lakihegyi lakópark telkeinek árából nem tudott annyit visszaforgatni, hogy a Lakihegytől az M0-ás ig vezető szakaszon még egy sávot építsenek a nagymértékben megnőtt autós forgalom miatt.Lehet ,hogy laikus léttemre rosszul látom a dolgokat,de amikor azt látom ,hogy minen reggel összefüggő a kocsisor a Lakihegyi lakópark irányából, annak ellenére, hogy mi jövünk a fő útvonalon ők haladnak, mi pedig akik Halásztelek irányából jövünk sokszor hatvan perc alatt teszúnk megy egy egyébként két perces útszakaszt.Lakótársaim senkinek nem okoz ez rajtam kívül problémát ? ! ,vagy már beletörődtünk a változni nem negyon akaró körülményekbe !Egy méltatlankodó halásztelki lakos.

2310 Szigetszentmiklós

(Kovács István, 2010.06.02 12:30)

A gerincút építésere Cégünk is pályázott sajnos nem nyertünk. A gerincút átadadásának dátumát így tudom: 2010. nov.30. Most június van...06. hó. Van még öt hónap. Ha kész lesz, fizetek minden dugóban állónak egy Wiskyt jéggel (bár akkor már elvileg ilyen nem lesz, de csak elvileg mert nem lesz kész! Kötbér persze nem lesz, mert az már most le van osztva, hogy miért nem kell 2010.11.30-án átadni. (mert mondjuk el se kezdték a földmunkát) A hab a tortán, hogy a déli M0 is épül...a dugó csak nagyobb lesz...nem még attól is nagyobb, de mi magyarok már csak ilyenek vagyunk...hadjuk, hogy azt csináljanak ami neki jó, mindezt a mi pénzünkön (mennyi most az adó? ajaj)

2314.Halásztelek, Rózsa u.10/B/3

(Süli Ferenc, 2009.12.30 11:56)

A Rákóczi út reggel Budapest felé van "beállva", amin lehetne segíteni, ha a tömegközlekedési járművek külön útvonalon közlekedhetnének, ha nem kellene beállniuk ugyanabba a dugóba, amelyikben a személykocsik is állnak (ez esetben ugyanis vonzó lenne a tömegközlekedés). Egy olya buszra mindenki szívesen felülne, amelyik 10-15 perc alatt bevinné Csepelre. Pl a vízművek útját használhatná a busz, vagy a Rákóczi utat kellene 3 sávosra kiszélesíteni, hogy a busz, taxi, mentő gyorsan mehessen. Egy gondolat a javulásért - üdvözlet annak aki elolvasta.