Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pár szó rólunk

2009.09.11
.., hogy miért is...? Na meg ez is okot adott rá: http://www.csepel-sziget.hu/wordpress/?p=213
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kedves ntunde

(Szerkesztő, 2010.10.08 08:37)

Valahol igaza van, de ha ezt tesszük, hogy nem engedjük be, attól számtanilag ugyan annyi autó lesz reggelente csak másik úton, ahol egyébként a helyzet ugyan ez. Az utat kéne megcsinálni és akkor az autósok nem folyamodnának ilyen trükkökhöz, hogy arra mennek amerre könnyebb. Egyébként ön elküldte a levelet az illetékesnek, vagy csak mérgelődik?

Halásztelek

(ntunde, 2010.10.01 23:00)

Ezt a ne engedjünk be senkit szöveget ki kellene tenni óriásplakáton, hátha a sok birka népség egyszer csak felfogná, hogy azért áll 45-50 percig a dugóban, mert mindenki csak (!) egy embert enged be, ezért sokkal-sokkal lassabban halad!!! A miklósiak nagyon jól kitalálták, ahol nekik az érdekük, hogy haladjanak, ott persze körforgalmat csináltak, ahol pofátlankodni kell oda meg egy sima útkereszteződést!! Nagyon teli van a bugyrom azzal, hogy Dunaharaszti (!) felé kell járnom reggelente, mert már lassan miklós felé sem tudok normálisan közlekedni!!!

Tisztelt szabó tóth jános úr.

(Szerkesztő, 2010.07.04 08:04)

A rendőrjárőr nem lassítja a forgalmat hanem segíti, sokan azért érzik így, mert mikor nagy a dugó és rendőrt llítanak be hogy segítse a forgalmat, akkor minden dugóban álló már ideges. Ekkor eljut az ominózus kereszteződésig és lám ott a rendőr. Ilyenkor szokott a fejekben mint az önébenis az megfogalmazódni, hogy a hülye rendőr, miatta van dugó. NEM! A hülye rendőr csak akkor és csak addig van ott amíg dugó van. Ezért párosítják sokan a rendőrt a dugóval és hozzák rossz összefüggésbe hogy miatta van. Azt miért nem mondja senki, hogy amikor nincs dugó, akkor biztos a rendőrök voltak itt és rendberakták a dugót, most azért nincs?! Tehát ez tévedés, a rendőr nem csinál dugót ha forgalmat segít! Amikor mégis megfogja a forgalmat egy irányból, az nem segítés hanem kiísérés, pld túlméretes szállítmány, politikai vezető stb. Akkor lehet ilyen érzése a közlekedőnek de az nem forgalomsegíts és csak ritkán van ilyen.
A rádiotorony utcájából ha nem engedünk be senkit vagy keveset akkor elmennek a Csepeli út felé. Az sem jó, mert akkor meg azok akik eddig arra jártak észlelik, hogy többen vannak és azok jönnek erre. Egyébként semmegoldható az hogy ne engedjünk egy útról ki embereket, én azt mondom ne mi harcoljunk egymással, oldják meg az illetékesek. Persze ehhez nem itt kéne nekünk csak pofázni, hanem el kéne mindenkinek küldenie a levelet a kapitánynak, de sajnos nem teszik csak duzzognak. A duzzogás nem oldotta meg még ezt a bajt, így abba is lehet hagyni:-))

Gárdonyi u.37.

(szabó tóth jános, 2010.06.30 11:10)

Addig is, mig a Gerincút megépül, vagy rendőrjárőrt helyeznek ki - bár tapasztalatom szerint azok még inkább lassítják a forgalmat - egy javaslat: A Rádiótorony utcából-alárendelt út!!- ne engedjünk be 2-3 kocsit egyszerre, míg a főút Rákoczi úton 1 jármű megy tovább. Röhej, hogy a magyar a világ legudvariatlanabb gépkocsivezető népe, s itt német udvariassággal mindenkit beengedünk a mellékútról. Különben is többször megnéztem, a Szigetszentmiklósiaknak és a madárhegyi? lakóparkiaknak sokkal gyorsabb, ha a Pesti úton mennek el az M0-ig, s azon már eljuthatnak Budára, vagy Pestre ,tovább a Pesti úton a csepeli temető mögött!!Persze ha mindenkit beengedünk a Rádiótorony utcából, akkor továbbra is erre fognak jönni. Ugyanez vonatkozik a Csepel felöl a Rákóczi úton jövőkre, akik nagyivben balra kanyarodnak rá a Rádiótorony utcára. Azokat se kéne rögtön beengedni,s akkor nem tudna közben 2-3 autó a Rádiótorony utcából kis ívben rákanyarodni a főútra!

Üdv: SZ.