Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GY.I.K.

2009.09.11
Az oldalra feltett levelet kimásolni,(A levél) című menüpontban található. Az ön adatait (név, lakcím) beírni és feladni a megadott címre ajánlva. Ennyi a dolga. Tehát egy sor írás, ami a saját adata és egy levélfeladás. Ha ezt minél többen megtesszük, annál biztosabb, hogy segítséget kapunk az illetések szervektől, míg nem fejlesztenek utat, az azt már rég megígérők. Ez még mindíg nem érint minket, de tény hogy gerincútnak hívják. http://index.hu/belfold/budapest/2009/06/30/johet_a_csepeli_gerincut/
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

40 Ways to Lop off Your Blood Load

(Afoemnabiemo, 2018.10.11 22:35)

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-cialis-paris/

Reading the green blood pressure guidelines

(Afoemnabiemo, 2018.09.27 13:47)

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/ou-acheter-du-cialis-en-france/

2315. Szigethalom, Fiumei u. 205. 8/4.

(Horváth Balázs Sándor , 2010.05.31 00:20)

Havonta kb. 20-25-ször vagyok kénytelen végighajtani a II. Rákóczi Ferenc úton, Szigethalomtól az Auchanig, vagy tovább, a Csepel Plázáig, ahol a Match Élelmiszer Áruházban dolgozom.

Ha 6 órára megyek a Csepel, Deák téri Match-ba, fél óra alatt megjárom az utat. De ha nyolcra megyek a Plázába, kénytelen vagyok reggel fél hét körül indulni, mert számításba kell vennem a dugót is. (Öt perc késésért 1000 Ft levonás jár!)

Teljesen mindegy, hogy kocsival, vagy busszal megyek-e, csúcsidőben egy-másfél órát kell rászánnom az útra, ami 18 km!

Már arra is gondoltam, mi lenne, ha az Üdülő soron és a Szent István úton próbálnám megközelíteni munkahelyemet kerékpárral, vagy segédmotorral.

Hogy ha Rendőrségünknek nincs arra elég embere, aki csúcsidőben forgalomirányitást végezzen, én szívesen besegítek és van néhány kollegám, kik ugyancsak segítenének e fontos feladat lebonyolításában!

Nagyon sok biztonsági őr kollega van, ki - miután elvégezte jó pénzért a tanfolyamot, levizsgázott, megszerezte a rendőrségtől az engedélyt, letette a fegyvervizsgát, belépett a Kamarába, kifizetett egy csomó pénzt - és most munka (állás) nélkül tengődik, vagy olyan cégnél dolgozik feketén, akik éhbérért (420 Ft/óra) dolgoztatják napi 14 órán keresztül.

Ha a T. Rendőrség rendőrhiányban szenved, alkalmazhatnák ezeket a személyeket is, hiszen ezeket a személyeket a Kapitányságok nyilvántartják! És hasonló feladatot végeznek, mint hivatásos társaik.

Levelét egy kicsit átfogalmaztam, utólagos jóváhagyásával és kedden elküldöm a megadott címre.

Szigethalom, 2010. május 31.

Horváth Balázs
30/964-1801

Kovács László úrnak

(Szerkesztő, 2010.01.08 19:45)

Tisztel Kovács úr.
Van egy olyan menüpontunk, hogy "Alevél" ott ezzel már érintőlegesn foglalkoztunk, és akkor itt is írom, hogy jó a javaslat és köszönöm a a hozzászólást. Minden megoldás érdekel, kérem olvassa végig az "A levél" nevű menüpontot és azok után térjünk vissza erre, vagy ha esetleg konkrét javaslata lenne, hogy lehetne Halásztelek polgárait erről értesíteni jobban, azt ossza meg velünk. Köszönöm.

Ht. Iskola u

(Kovács László, 2010.01.08 18:44)

Tisztelt Uram!

Támogatom a tervét. Talán lehetne egy picit továbbfejleszteni és radikálisabban is fellépni, hiszen a rendőrség válasza önmagáért beszél!

Mire gondolok: Halásztelki média bevonása első körben,a lakosság figyelmének a felhívása, hogy küldje a levelet, aztán lehetne némi polgári engedetlenség, útlezárások és akkor biztos megjelenne az országos média is.

Úgy vélem elkerülhetetlen az önkormányzat felelősségének a vizsgálata is, hiszen az elmúlt években megduplázódott a lakosság száma, ellenben az önkormányzat semmilyen fejlesztést nem végzett a dugó megakadályozására, pl. alapítványon keresztül ők is fizethetnék a két rendőr napi két-három órás munkabérét és járulékait.

Felfoghatatlan számomra az is, hogy gépjárműadót fizetünk évente több tízezer forint értékben és semmilyen visszaforgatása nem történik fejlesztésekre, gondolom ez is lehet járható út, ha a halásztelki lakosok nagy része nem fizeti be az adóját, előbb-utóbb az önkormányzat fog nyomást gyakorolni a rendőrségre.